ПОКАНА
31 август 2023г.
Варна, бул. Княз Борис I, No 111
14:00 – 16:30

По повод кампанията ни Hello, Varna! Hello, World! имаме удоволствието да Ви поканим на кръгла маса – дискусия с международни и български експерти от DXC Technology по актуални въпроси за частния и публичня сектор на тема: Технологиите, които определят бъдещето на дигиталната трансформация. Разговорът ще даде възможност за представяне на новости и трендове в сферата на:   
  • Пълното отключване на потенциала, свързан с анализа на големи масиви от данни и развитието на изкуствения интелект (ИИ).
  • Как да използваме новите технологии по сигурен начин в защитена кибер среда.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
Ресторант Морска тераса
Варна, Централен плаж
19:30 часа


Вечерта програмата ни ще продължи с официален коктейл с участници от българския бизнес, областна, общинска и централна държавна администрация, представители на водещите университети във Варна и с участници от глобалния и европейския мениджмънт на DХC Technology.

​​​​​​​Повече за нашата инициатива
Повод за поканата е кампанията ни Hello Varna, Hello World, включваща серия от събития, с които DXC Technology отбелязва сериозния си ангажимент за развитие на компанията ни в страната и по-специално в един от най-красивите ни морски градове.
Ние сме глобален лидер в предоставянето на цялостни IT решения за нашите клиенти, колеги, общности и околна среда и сме щастливи, че това се случва и във Варна, утвърждавайки града като част от технологичната карта на Европа. 
Вярваме, че Hello Varna, Hello world, ще бъде прекрасен повод и вдъхновяваща инициатива, по време на която да обменим мнения по актуални теми.

Кои сме ние
DXC Technology (Ди Екс Си Технолоджи) е американска компания, глобален лидер в областта на IT услугите с над 130 000 служители в световен мащаб и присъствие в над 70 страни. Предоставяме широк спектър от услуги на повече от 6000 наши клиенти, като сред тях са и около половината от Fortune 500 компаниите - престижен списък, в който присъстваме и ние.
Историята ни е дълга и води началото си от преди над 60 години. Това, в което сме сред най-добрите е да помагаме на бизнеси и правителства по целия свят да трансформират дейността си и да извлекат максималната добавена стойност от новите технологии.
DXC Technology в България
С над 4200 служители, България е най-големият ни регионален център за предоставяне на услуги в Европа. Нашите служители имат възможността да работят по цялото IT портфолио на компанията. То обхваща по-традиционните услуги, като центрове за данни, изграждане и поддръжка на мрежи, изграждане на устройства и свързаност за работна мобилност, облачни услуги. Голям фокус има, разбира се, върху това, всичко да се прави по последни изисквания от гледна точка на Киберсигурност, като в България е локиран и най-големият Security екип на компанията в Европа.
Изграждаме, поддържаме и модернизираме апликации. Предлагаме и Big Data Analytics услуги, където си струва да се отбележи, че в България подпомагаме разработките за автономни автомобили на някои от световните концерни. Освен това сме и център за разработка на наши собствени Insurance Software продукти, които предоставяме на големи застрахователи по целия свят.
img1
Нашето присъствие във Варна Варна не е новост за нас. В последните две години увеличихме местния екип над три пъти. Прекрасната ни морска столица е арена както за усилена работа, така и за забавления и изграждане на устойчив екипен дух.


Доверяват ни се
и най-големите

Научете повече за нашето партньорство с един от най-големите футболни клубове с фен база от над 1,1 милиарда души по цял свят.
Партньорство с Ферари - Трансформираме дигитално една от емблемите на автомобилния спорт.


Добавяме стойност за клиенти по целия свят

С прехода на Европа към бъдеще с ниски въглеродни емисии, помогнахме на Uniper да трансформира своята традиционна локална ИТ инфраструктура и системи в по-гъвкава модерна среда, която да подкрепи нейната корпоративна стратегия.
Tрансформираме бизнеса на една от най големите компании за презокеански превози на товари, базирана в Япония.
Неоспорима и доказана експертиза в технологиите зад автономните автомобили.
Мрежа от партньорства, която променя света
DXC Technology е повече от IT Services компания. Нашите технологични решения интегрират услугите на най-големите в бранша. Работейки с нас, клиентите ни получават достъп до иновациите и технологиите, които променят света!